středa 8. září 2010

Podzim 2010

Jak se tak koukám na trendy letošního podzimu, nevypadá to zle. Návrat ke stylu 50. a 70. let, krajka, kůže, kožešina, pleteniny.... Letošní podzim bude glamour.
Je fakt, že podzim je co se týče módy dost variabilní. V létě toho nosíme co nejmíň to jen jde. V zimě se zase halíme do teplých bund a kabátů, ale podzim nám umožňuje mnoho variací oblečení. Můžeme se pustit do vrstvení různých částí oděvů, nosit spousty doplňků, prostě fantazii se meze nekladou. Já osobně mám vrstvení moc ráda.

50. léta dávala důraz na ženskou siluetu, tedy útlý pas a široké boky. Tomuto stylu vévodí sukně do A střižená ke kolenům nebo níž. Hlavními aspekty jsou tedy ženskost a elegance.


Léta 70. to je opět ženská silueta, tentokrát jsou však v popředí vysoké kalhoty, úzký pásek, roláky, saténové a hedvábné blůzy. Nesmějí chybět platformy a vysoké kozačky nad kolena.


Mně osobně se velmi líbí velké, dlouhé svetry. Takže já pro letošní podzim určitě fandím pleteninám. Je to velmi pohodlný a ležerně elegantní styl. Samozřejmě záleží na doplňcích jaké zvolíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat